Din handlekurv er tom.

CHIAVALON
ATILIO
Serveringsforslag
Denne oljen passer perfekt til alle slags kjøttretter. Vi anbefaler det spesielt med biff. Den kan også serveres med dessert, gjerne en mørk sjokoladekake.
Spesifikasjoner
Type: Coupage/blanding
Oliven variant: Carbonazza og Istrian Bianchera;
Tykkelse: Veldig rik tekstur
Farge: Gyllen grønn
Aroma: Rik på hint av artisjokk og sikori, sammen med duftende toner av rosmarin og mynte
Smak: Sterk med smak av svart pepper og mandel. Kraftig bitterhet og skarphet
Høsting og prosessering
Region: Istra, Kroatia; Produksjonssted: Vodnjan, Istria, Kroatia; Produsert: Chiavalon; Høstemetode: Kombinert; håndplukket og ved hjelp av gren ristere; Høsteperiode: Oktober
Behandlingsmetode: Kontinuerlig syklus, 2 faser, behandlet umiddelbart etter høsting, maks 24°C