
CHIAVALON
ATILIO
Serveringsforslag
Denne oljen passer perfekt til alle slags kjøttretter. Vi anbefaler det spesielt med biff. Den kan også serveres med dessert, gjerne en mørk sjokoladekake.
Spesifikasjoner
Type: Coupage/blanding
Oliven variant: Carbonazza og Istrian Bianchera;
Tykkelse: Veldig rik tekstur
Farge: Gyllen grønn
Aroma: Rik på hint av artisjokk og sikori, sammen med duftende toner av rosmarin og mynte
Smak: Sterk med smak av svart pepper og mandel. Kraftig bitterhet og skarphet
Høsting og prosessering
Region: Istra, Kroatia; Produksjonssted: Vodnjan, Istria, Kroatia; Produsert: Chiavalon; Høstemetode: Kombinert; håndplukket og ved hjelp av gren ristere; Høsteperiode: Oktober
Behandlingsmetode: Kontinuerlig syklus, 2 faser, behandlet umiddelbart etter høsting, maks 24°C
