ATILIO

Serveringsforslag

Denne oljen passer perfekt til alle slags kjøttretter. Vi anbefaler det spesielt med biff. Den kan også serveres med dessert, gjerne en mørk sjokoladekake.

Spesifikasjoner

Type: Coupage/blanding

Oliven variant: Carbonazza og Istrian Bianchera;

Tykkelse: Veldig rik tekstur

Farge: Gyllen grønn

Aroma: Rik pÃ¥ hint av artisjokk og sikori, sammen med duftende toner av rosmarin og mynte

Smak: Sterk med smak av svart pepper og mandel. Kraftig bitterhet og skarphet

Høsting og prosessering

Region: Istra, Kroatia; Produksjonssted: Vodnjan, Istria, Kroatia; Produsert: Chiavalon; Høstemetode: Kombinert; håndplukket og ved hjelp av gren ristere; Høsteperiode: Oktober

Behandlingsmetode: Kontinuerlig syklus, 2 faser, behandlet umiddelbart etter høsting, maks 24°C