Din handlekurv er tom.

CHIAVALON
EX ALBIS
Serveringsforslag
Denne oljen passer perfekt til blandede grønnsakssalater, belgfrukter, soppsupper, skalldyr, grillet fisk, marinert eller grillet tunfisk, rødt og hvitt kjøtt og ulike oster. Vi anbefaler den til alle typer pasta og risotto. Den kan også serveres med dessert, gjerne vaniljeis eller sjokoladekaker.
Spesifikasjoner
Type: Coupage/blanding
Oliven variant: Vodnjan Buza, Crnica, Istrisk bjelica, Rosignola og Morazola
Tykkelse: Veldig rik tekstur
Farge: Intens grønn
Aroma: Intens og meget elegant, beriket med harmoniske toner av vill sikori, grønt eple, artisjokk, nyklippet gress og tomat, samt rike toner av mynte, rosmarin og en distinkt mandeltone.
Smak: Dyp, men samtidig veldig balansert, pikant og bitter
Høsting og prosessering
Region: Istra, Kroatia; Produksjonssted: Vodnjan, Istria, Kroatia; Produsert: Chiavalon; Høstemetode: Kombinert; håndplukket og ved hjelp av gren ristere; Høsteperiode: Oktober
Behandlingsmetode: Kontinuerlig syklus, 2 faser, behandlet umiddelbart etter høsting, maks 24°C