EX ALBIS

Serveringsforslag

Denne oljen passer perfekt til blandede grønnsakssalater, belgfrukter, soppsupper, skalldyr, grillet fisk, marinert eller grillet tunfisk, rødt og hvitt kjøtt og ulike oster. Vi anbefaler den til alle typer pasta og risotto. Den kan ogsÃ¥ serveres med dessert, gjerne vaniljeis eller sjokoladekaker. 

Spesifikasjoner

Type: Coupage/blanding

Oliven variant: Vodnjan Buza, Crnica, Istrisk bjelica, Rosignola og Morazola

Tykkelse: Veldig rik tekstur

Farge: Intens grønn

Aroma: Intens og meget elegant, beriket med harmoniske toner av vill sikori, grønt eple, artisjokk, nyklippet gress og tomat, samt rike toner av mynte, rosmarin og en distinkt mandeltone.

Smak: Dyp, men samtidig veldig balansert, pikant og bitter

Høsting og prosessering

Region: Istra, Kroatia; Produksjonssted: Vodnjan, Istria, Kroatia; Produsert: Chiavalon; Høstemetode: Kombinert; håndplukket og ved hjelp av gren ristere; Høsteperiode: Oktober

Behandlingsmetode: Kontinuerlig syklus, 2 faser, behandlet umiddelbart etter høsting, maks 24°C