Din handlekurv er tom.

CHIAVALON
FIRST
Først – ny extra virgin olivenolje produsert i løpet av de tre første dagene av tidlig høsting i begrenset mengde. Hyllest til kulten av ny olivenolje som er spesifikk for Istria.
Serveringsforslag
Denne oljen passer perfekt til blandede grønnsakssalater, kokte og stekte egg, soppsupper, grillet fisk, grillet tunfisk, rødt kjøtt og ulike oster. Vi anbefaler den til alle typer pasta og risotto. Tradisjonelt serveres en ny olje med varmt hjemmelaget brød, men kan også serveres til alle typer bruschetta.
Spesifikasjoner
Type: Coupage/blanding
Oliven variant: Leccino, Istrisk Bianchera
Tykkelse: Veldig rik tekstur
Farge: Gyllen grønn
Aroma: Intens og veldig elegant, med tydelige toner av artisjokk, nyklippet grønt gress, urter, grønt eple og tomat.
Smak: Veldig balansert, pikant og bitter.
Høsting og prosessering
Region: Istra, Kroatia; Produksjonssted: Vodnjan, Istria, Kroatia; Produsert: Chiavalon; Høstemetode: Kombinert; håndplukket og ved hjelp av gren ristere;
Høsteperiode: 5.-7. Oktober 2024
Behandlingsmetode: Kontinuerlig syklus, 2 faser, behandlet umiddelbart etter høsting, maks 24°C