ORGANIC

Økologisk – ekstra virgin olivenolje, sertifisert økologisk produksjon. Økologisk mat av høy kvalitet. Intens og meget elegant aroma.

Serveringsforslag

Denne oljen passer perfekt til kokte og stekte egg, grillet tunfisk, rødt og hvitt kjøtt og ulike oster. Vi anbefaler den til alle typer pasta og risotto. Den kan også serveres med dessert, helst hell over vaniljeis eller sjokoladekaker.

Spesifikasjoner

Type: Coupage/blanding

Oliven variant: Vodnjan Buza, Crnica, Istrisk bjelica, Rosignola og Morazola

Tykkelse: Veldig rik tekstur

Farge: Intens grønn

Aroma: Intens og meget elegant, beriket med harmoniske toner av vill sikori, grønt eple, artisjokk, nyklippet grønt gress og tomat, samt rike balsamicotoner av mynte, rosmarin og salvie, med en distinkt mandelnote.

Høsting og prosessering

Region: Istra, Kroatia; Produksjonssted: Vodnjan, Istria, Kroatia; Produsert: Chiavalon; Høstemetode: Kombinert; håndplukket og ved hjelp av gren ristere; Høsteperiode: Oktober

Behandlingsmetode: Kontinuerlig syklus, 2 faser, behandlet umiddelbart etter høsting, maks 24°C