ROMANO

Serveringsforslag

Denne oljen passer perfekt til alle slags fiskeretter. Vi anbefaler det spesielt med fiskecarpaccio. Den kan også brukes til alle grønnsakssalater så vel som alle kokte og grillede grønnsaker.

Spesifikasjoner

Type: Coupage/blanding

Oliven variant: VVodnjan Buza og Rosignola

Tykkelse: Veldig rik tekstur

Farge: Gyllen grønn

Aroma: Bestemt og rund, rik på hint av middels moden tomat, banan og eple, sammen med duftende toner av basilikum og artisjokk.

Smak: Delikat med milde krydrede og bitre toner

Høsting og prosessering

Region: Istra, Kroatia; Produksjonssted: Vodnjan, Istria, Kroatia; Produsert: Chiavalon; Høstemetode: Kombinert; håndplukket og ved hjelp av gren ristere; Høsteperiode: Oktober

Behandlingsmetode: Kontinuerlig syklus, 2 faser, behandlet umiddelbart etter høsting, maks 24°C