Din handlekurv er tom.

CHIAVALON
ROMANO
Serveringsforslag
Denne oljen passer perfekt til alle slags fiskeretter. Vi anbefaler det spesielt med fiskecarpaccio. Den kan også brukes til alle grønnsakssalater så vel som alle kokte og grillede grønnsaker.
Spesifikasjoner
Type: Coupage/blanding
Oliven variant: VVodnjan Buza og Rosignola
Tykkelse: Veldig rik tekstur
Farge: Gyllen grønn
Aroma: Bestemt og rund, rik på hint av middels moden tomat, banan og eple, sammen med duftende toner av basilikum og artisjokk.
Smak: Delikat med milde krydrede og bitre toner
Høsting og prosessering
Region: Istra, Kroatia; Produksjonssted: Vodnjan, Istria, Kroatia; Produsert: Chiavalon; Høstemetode: Kombinert; håndplukket og ved hjelp av gren ristere; Høsteperiode: Oktober
Behandlingsmetode: Kontinuerlig syklus, 2 faser, behandlet umiddelbart etter høsting, maks 24°C