Flaske: 0,5l
På lager
Økologisk – ekstra virgin olivenolje, sertifisert økologisk produksjon. Økologisk mat av høy kvalitet. Intens og meget elegant aroma.
Region: Istra, Kroatia
Produksjonssted: Vodnjan
Produsent: Chiavalon
Type: Coupage/blanding
Oliven variant: Vodnjan Buza, Crnica, Istrisk bjelica, Rosignola og Morazola
Høstemetode: Kombinert; håndplukket og ved hjelp av gren ristere
Høsteperiode: Oktober
Behandlingsmetode: Kontinuerlig syklus, 2 faser, behandlet umiddelbart etter høsting; maks 24°C
Tykkelse: Veldig rik tekstur
Farge: Intens grønn
Aroma: Intens og meget elegant, beriket med harmoniske toner av vill sikori, grønt eple, artisjokk, nyklippet grønt gress og tomat, samt rike balsamicotoner av mynte, rosmarin og salvie, med en distinkt mandelnote.
Smak: Dyp, men samtidig veldig balansert, pikant og bitter.
Serveringsforslag: Denne oljen passer perfekt til kokte og stekte egg, grillet tunfisk, rødt og hvitt kjøtt og ulike oster. Vi anbefaler den til alle typer pasta og risotto. Den kan også serveres med dessert, helst hell over vaniljeis eller sjokoladekaker.