CHIAVALON
Romano


Flaske: 0,5l                    

På lager



Denne oljen passer perfekt til alle slags fiskeretter. Vi anbefaler det spesielt med fiskecarpaccio. Den kan også brukes til alle grønnsakssalater så vel som alle kokte og grillede grønnsaker.





Region: Istra, Kroatia

Produksjonssted: Vodnjan

Produsert: Chiavalon

Type: Coupage/blanding

Oliven variant: Vodnjan Buza og Rosignola

Høstemetode: Kombinert; håndplukket og ved hjelp av gren ristere

Høsteperiode: Oktober


Behandlingsmetode: Kontinuerlig syklus, 2 faser, behandlet umiddelbart etter høsting; maks 24°C

Tykkelse: Veldig rik tekstur

Farge: Gyllen grønn

Aroma: Bestemt og rund, rik på hint av middels moden tomat, banan og eple, sammen med duftende toner av basilikum og artisjokk.


Smak: Delikat med milde krydrede og bitre toner

Serveringsforslag: Denne oljen passer perfekt til alle slags fiskeretter. Vi anbefaler det spesielt med fiskecarpaccio. Den kan også brukes til alle blandede grønnsakssalater så vel som alle kokte og grillede grønnsaker.